Start 
Kamer 
Faciliteiten 
Omgeving 
Reservation 
linken in Amsterdam 
Sculpture 

 


 

     

   

 Het Wittenbed

Locatie:

Het Wittenbed, aan de de Wittenkade in Amsterdam, ligt bij het centrum. In de Staatlsiedenbuurt (Westerpark) aan de westkant van de Jordaan. De "de Wittenkade" is genoemd naar de "gebroeders de Wit"  , staatslieden in de 17e eeuw.

Winkels en openbaar vervoer zijn om de hoek, evenals het Westerpark dat op loopafstand is

De Jordaan, met restaurants en winkeltjes is 10 min lopen en in 25 min ben je op de Dam. Als je niet witl lopen hebben we een paar fietsen beschikbaar. Dat is trouwens een van de leukste manieren om je te verplaatsen in Amsterdam.

Het Apartement:

Het appartement is op de begane grond en aan voor- en achterkant kijk je uit over het water.  Er zijn  twee slaapkamers die gebruikt kunnen worden door gasten. Elke kamer heeft een tweepersoons bed en er kan eventueel een bed bijgezet worden. Aan de achterkant is een terras en een gemeenschappelijke binnentuin. Een heerlijke plek om te ontbijten of om aan het eind van de dag een glaasje wijn te drinken. Voor Amsterdam s het een verassend rustige locatie en vlak bij het centrum.

Je kunt gebruik maken van een pc, wifi, tv en dvd. Voor koffie en thee kun je de keuken gebruiken. Er is een badkamer met bad.

 

Prijzen:

De normale prijs is 40,- per persoon per nacht, speciale prijzen bij langer verblijf en laagseizoen zijn mogelijk. Voor het parkeren van een auto kan van de ondergrondse garage gebruik gemaakt worden, hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

 

Reacties van gasten:

Hier  staan reacties van onze gasten

Reserveren en informatie:

Voor reserveren klik hier voor meer informatie:  info@bedandbreakfast.jandeboerweb.nl ,

Links waar je ons kunt vinden:

Goedbegin.nl:  

  

 

Chambres D'Hotes, Gites & B&B en France

The most comprehensive database of B&Bs and inns worldwide

injebuurt.nl     

  Bedandbreakfast zoeken

 Bed-Breakfast-Guide

 

Breng ook een bezoek aan de  Nederlandse wijnen op Wijngaardcamping Neascas

 

 


Copyright (c) 2005 JADB. All rights reserved.